Startverkoop Molenweide fase B

Startverkoop Molenweide fase B

Wij zijn verheugd u uit te kunnen nodigen voor de start verkoop van ons project Molenweide in Krimpen aan de Lek. Dit deelproject van Janssen de Jong bestaat uit 13 prachtige koopwoningen van verschillende types en is gelegen tegen het dorpscentrum.

START VERKOOP

De start verkoop vindt plaats op donderdag avond 29 maart 2018 aanstaande tussen 19.00 uur en 20.30 uur in het Cultuurhuis Krimpen aan de Lek  (De Markt 201, Krimpen aan de Lek). U bent van harte welkom, wij ontvangen U graag!

WONINGTYPEN

Het project omvat 9 rijwoningen en 4 half vrijstaande twee-onder-een kapwoningen. De woningen worden in een uiteenlopend prijssegment verkocht, de rijwoningen zullen een prijsstelling kennen vanaf circa € 250.000,- VON en de twee-onder-een kapwoningen vanaf circa € 360.000,- VON.

FRAAIE IMPRESSIES, BROCHURES EN INSCHRIJFFORMULIEREN

Op 29 maart 2018 lichten we de woningen toe aan de hand van duidelijke schetsen, fraaie artist impressies en plattegronden van alle woningen en alle verdiepingen. De verkoopbrochure en het inschrijfformulier liggen klaar. We vertellen welke opties beschikbaar zijn en hoe de verkoopprocedure verloopt. Ons ervaren team staat klaar om alle vragen te beantwoorden.

VERKOOPPROCEDURE IN HET KORT

Na de start verkoop heeft u de mogelijkheid zich in te schrijven voor één of meerdere woningen. Na de inschrijving zullen de woningen worden toegewezen door de vastgoed ontwikkelaar. In de daaropvolgende weken vinden de verkoopgesprekken met de makelaars plaats. Zij zullen de verkoop van de woningen verder op zich nemen.

Kunt u er op 29 maart niet bij zijn, maar bent u wel geïnteresseerd in een woning?  Op de website http://www.woneninmolenweide.nl vindt u meer informatie en kunt u circa één dag na de start verkoop alle benodigde documenten zoals plattegronden en inschrijfformulier downloaden of u kunt de informatie opvragen bij één van onze makelaars.

Wij hopen u 29 maart te mogen ontvangen, u bent van harte welkom!