Nieuwsupdate Molenweide fase C en D

Nieuwsupdate Molenweide fase C en D

Hoe ver zijn we?
De afronding van de verkoopstukken is bijna gereed en de laatste voorbereidende gesprekken met de aannemer worden gevoerd. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het ontwerp van de woningen.

Wat wij je wel alvast graag willen laten zien…
Zoals gezegd wordt er hard gewerkt achter de schermen. De impressies van alle woningtypen zijn bijna af! We geven je graag alvast een sneakpreview van het eerste conceptbeeld.

Start verkoop moment
Het proces verloopt in grote lijnen voorspoedig, maar toch moet er nog werk verricht worden om alle puntjes op de i te krijgen. Wij verwachten dat voor Pasen de start verkoop zal plaatsvinden. Uiteraard ontvang je van ons nog een officiële uitnodiging voor het start verkoop moment. Op dat moment wordt de brochure en de definitieve prijslijst uitgereikt. Je kunt je dan officieel inschrijven en je definitieve bouwnummerkeuze(s) kenbaar maken. Uiteraard is daar ook alle gelegenheid om vragen te stellen aan het verkoopteam.

Wonen in Molenweide? Doe een financiële check
Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers? Dan ontvangen wij graag een financiële check bij je inschrijving (na de start verkoop). Deze financiële check kan je vanaf 2 maart laten uitvoeren bij Koos Rook financiële diensten (0180- 513 069) of Den Boer Hypotheken en Pensioenen B.V. (0180 – 513 004) zodat je goed voorbereid bent voor de start verkoop.

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op één bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Indien dit het geval is heeft deze kandidaat voorrang ten opzichte van een kandidaat die geen financiële check heeft gedaan.

Deze financiële check geeft aan dat je weet wat je kunt lenen en of de woning in het project haalbaar is. De financiële check is vanaf 2 maart te vinden op de project website www.woneninmolenweide.nl