Drukke start verkoop

Drukke start verkoop

Drukke start verkoop 13 koopwoningen Molenweide in Krimpen aan de Lek

Zeker 200 mensen bezochten donderdagavond 29 maart jl. het Cultuurhuis van Krimpen aan de Lek voor de start verkoop van 13 koopwoningen in het project Molenweide – fase B van Janssen de Jong Projectontwikkeling. 

 

De ontwikkelaar toonde de impressies en plattegronden van de woningen en voor de bezoekers was er veel informatie beschikbaar over mogelijke opties en het verloop van de verkoopprocedure. Ook hebben geïnteresseerden tijdens de inloopavond de verkoopbrochure en het inschrijfformulier ontvangen. Inschrijven voor een woning is mogelijk tot maandag 10 april 2018, 12.00 uur.  

 

Het aanbod aan rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen is zeer gedifferentieerd. Janssen de Jong Projectontwikkeling biedt in dit project een hoge mate van kwaliteit en variabiliteit. De rijwoningen hebben een vanafprijs van € 245.000,- v.o.n. en de twee-onder-een-kapwoningen van € 355.000,- v.o.n. 

 

De ontwikkeling bestaat uit nog twee vervolgfasen waarin 32 woningen zullen worden gerealiseerd. De verwachting is dat de volgende fase in de tweede helft van 2018 in verkoop gaat.

 

Meer informatie over de woningen en de inschrijfprocedure is te vinden op de website www.woneninmolenweide.nl