Naar buiten

Naar buiten

Molenweide is met een brug over de centrale waterpartij van de woonwijk direct gekoppeld aan het nieuwe centrum. Op een mooie zomeravond loop je met het gezin nog even naar het naastgelegen centrum om op een terrasje te zitten of gezellig een ijsje te halen. Sowieso is dit een fijne plek voor kinderen om op te groeien. Overal kunnen ze vrij en veilig buitenspelen en de basisschool vind je op loopafstand.

In en rond het dorp zijn volop recreatiemogelijkheden. Ga lekker fietsen of wandelen in  natuurgebied het Krimpenerhout of neem de veerpont naar de andere kant van de Lek en fiets langs de molens van Kinderdijk. Echt een aanrader! Een dagje vakantie vier je trouwens gewoon in eigen dorp. Geniet zomers van de surfplas met strand of neem de kano en vaar over de Loet.

Molenweide is goed bereikbaar

Molenweide is goed bereikbaar

Molenweide komt tussen de Schoolstraat, Kon. Julianastraat en de Scheepmakerstraat. Hiervandaan ben je zo op de N210, waardoor je met 15 autominuten op de A12, A20 of A16 bent naar Rotterdam, Gouda of Utrecht. Krimpen aan de Lek is ook bereikbaar via de veerpont vanuit Kinderdijk. Met de bus ben je zo in Krimpen aan de IJssel of op metrostation Capelse Brug. Rotterdam bereik je trouwens ook met de waterbus.